procosmetic.ro

Mall online - magazin online cu o diversitate de produse

Noul ASUS Zenbook DUO (2024) e acum disponibil în România!

 

Zenbook DUO redefinește versatilitatea prin designul său inovator, fiind primul laptop cu două ecrane tactile ASUS Lumina OLED de 14 inchi care include o tastatură Bluetooth detașabilă și un suport încorporat.

  Zenbook DUO redefinește versatilitatea prin designul său inovator, fiind primul laptop cu două ecrane tactile ASUS Lumina OLED de 14 inchi care include o tastatură Bluetooth detașabilă și un suport încorporat. Cu un design axat pe utilizator, rescrie regulile multitasking-ului în mișcare: dispozitivul certificat Intel Evo™ Edition are o greutate de doar 1,35 kg.  

  Zenbook DUO (2024) este cel mai premiat laptop al ediției 2024 CES, cu 24 distincții “Best of CES” acordate de publicații prestigioase în cadrul evenimentului și laureatul “CES Innovation AWARDS”. Este primul laptop din lume cu două ecrane tactile de 14 inch și un procesor cu accelerare AI integrată, definit prin: inovație, portabilitate, productivitate. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Noul ASUS Zenbook DUO (2024) e acum disponibil în România!

    Zenbook DUO redefinește versatilitatea prin designul său inovator, fiind primul laptop cu două ecrane tactile ASUS Lumina OLED de 14 in...